Corporate websites

Een corporate website is voor iedere organisatie een structurele schakel in de marketingstrategie en klantcommunicatie. Met onze aanpak zorgen internet strategen, webdesigners, webdevelopers en online marketeers er samen voor dat uw bedrijf de best mogelijke corporate website krijgt.

Phone
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij ontzorgen u over zaken als gebruiksvriendelijkheid, interactie, design, techniek, conversie en statistieken. Of dat jouw website responsive is. Tegenwoordig kunnen klanten op elk moment van de dag, op elk apparaat en vanaf elke locatie op jouw corporate website terecht komen. Daarom is het belangrijk dat uw corporate website op ieder apparaat goed toonbaar is en u de juiste boodschap kunt overbrengen.  Er staat een heel team bij ons klaar om alle zaken in te richten.

Open source

Wij geloven in de kracht van open source. Daarom gebruiken wij gebruiksvriendelijke open source systemen zoals Drupal en WordPress als fundament (CMS) voor de sites. Onze developers kennen deze systemen en zijn waar nodig gecertificeerd. Open source heeft belangrijke voordelen. U krijgt een flexibel, modern CMS van geweldige kwaliteit, altijd up-to-date en tegen overzichtelijke implementatiekosten.

User centered

Om uw website optimaal te gebruiken dient hij naadloos aan te sluiten bij de wensen en de verwachtingen van de bezoeker. Wij vinden daarom dat de gebruiker het startpunt moet zijn van elke site. Door te beginnen bij de gebruiker, wordt het veel makkelijker om de juiste beslissingen te nemen tijdens het design- en ontwikkelproces. Het eindresultaat is een site die niet alleen voldoet aan uw wensen, maar ook aan de wensen van de mensen die u wilt bereiken. Om dit proces optimaal te ondersteunen starten wij elk traject in een concept & strategie fase! Zie voor meer informatie onze werkwijze.

telepuls

Koppelingen

Een corporate website is voor iedere organisatie een structurele schakel in de marketingstrategie en klantcommunicatie. Een naadloze integratie met uw andere bedrijfssystemen is onoverkomelijk. Van e-commerce- en voorraadsystemen tot uw huidige CRM oplossing of service center software. Integreren zit in ons DNA. Wij hebben diepgaande ervaring op dit gebied en kunnen u op alle denkbare manieren ondersteunen in het leggen van slimme, snelle en veilige integraties. Wij hebben al geïntegreerd met onder andere:

koppeling1
koppeling2
koppeling3
koppeling4
koppeling5
koppeling6
koppeling7
koppelingen8
koppelingen9
koppelingen10