Spring Digital ❤ Drupal

Spring Digital is Drupal expert. Drupal is het open source CMS en ontwikkelplatform dat uitermate geschikt is voor het bouwen van krachtige en effectieve websites, multisites en (mobiele) applicaties met veel functionaliteit. Platformen dus, waarbij veiligheid, schaalbaarheid en beheersbaarheid vooropstaan. Wist u dat de websites van Puma, Pinterest, Tesla, Honda en NASA allemaal in Drupal zijn gebouwd?

Phone
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Waarom kiezen voor Drupal?

modulair

Modulair

Drupal biedt, boven andere content managament systemen, veel functionaliteiten standaard in het framework aan. Zogenaamd “out-of-the-box”. Maar mocht een gewenste functionaliteit niet standaard in het framework zitten bestaat er een schatkist aan extra functionaliteiten die als zogenaamde modules aan het framework kunnen worden toegevoegd. Op deze manier kan er altijd een maatwerk oplossing geboden worden voor elke wens of vraag.

Geen licentiekosten

Drupal is een open source content management systeem. Dit betekent dat iedereen gratis gebruik kan (blijven) maken van het systeem.

Geen licentiekosten
eenvoudig

Eenvoudig

Drupal biedt een uitgebreide rechten-en-rollen structuur aan. Hierdoor kunnen verschillende rollen gedefinieerd worden binnen het systeem, zodat iedereen zijn eigen mogelijkheden afgeschermd kan benutten. Ook kunnen er modules gedeeld worden beheerd, zodat het samenwerken mogelijk maakt. Daarnaast ondersteunt Drupal meerdere zogenaamde editors waardoor het beheren van tekst en plaatjes net zo gemakkelijk is als in de doorsnee tekstverwerkingsprogramma’s.

Geen vendor lock-in

Geen afhankelijkheid van Spring Digital! Vanzelfsprekend bouwen wij aan relaties en vertrouwen wij erop dat we een jarenlange samenwerking met u aan gaan. Maar doordat Spring Digital volgens de Drupal standaarden ontwikkelt, bent u niet gebonden aan ons als Drupal partner. Er is een sterke vertegenwoordiging van de Drupal community wereldwijd wat het mogelijk maakt gemakkelijk over te stappen, mocht dit wenselijk zijn.

Geen vendor lock-in
community

Community

De term community staat voor samenwerking binnen dezelfde belangen. In dit geval is dat bijvoorbeeld actief beleid op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Spring Digital draagt bij aan de community van Drupal door codes en projecten te delen. Daarnaast organiseren we regelmatig kennissessies en netwerkbijeenkomsten en vergezellen we alle vooraanstaande Drupal ontwikkelaars bij de jaarlijkse Drupalcon conferentie.

Benieuwd wat Drupal voor uw organisatie kan betekenen?

Drupal site