Medewerkersportalen

Medewerkers worstelen vaak met het eenvoudig verkrijgen van informatie die zij nodig hebben in hun dagelijks werk. Zij hebben te maken met meerdere systemen waaruit zij informatie halen en waarmee zij moeten werken. Daarnaast wil het management effectiever en efficiënter met medewerkers communiceren en hen tools als een “medewerkersportaal” bieden om hen beter te faciliteren in hun werk. Het doel; het verbeteren van effectiviteit, efficiency en groei van medewerkers door inzet van één centraal communicatiekanaal.

 

Phone
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Door gegevens uit verschillende bronsystemen in een centraal portaal te ontsluiten worden medewerkers gestimuleerd beter en meer gebruik te maken van deze systemen. Hierdoor kunnen medewerkers beter en efficiënter werken en wordt communicatie een stuk effectiever. 

Een medewerkersportaal is een website achter een inlog waar alleen de medewerkers van uw organisatie op inloggen. Het is een beveiligde omgeving die 24/7 wereldwijd beschikbaar is, waar u bedrijfsspecifieke informatie en applicaties met hen deelt. Door rechten en rollen in te stellen bepaal u zelf wie waarvoor geautoriseerd is. We noemen een medewerkersportaal ook wel een intranet.

 

Slim, prettig en effectief (samen)werken

Een medewerkersportaal is een must voor bedrijven die informatiestromen en -processen op een efficiënte manier willen stroomlijnen. Denk bijvoorbeeld aan nieuws, specifieke applicaties, een smoelenboek, agenda, handleidingen of instructies. Maar bijvoorbeeld ook huisstijlmaterialen, processen en planningen.

Door bestaande systemen zoals bijvoorbeeld administratie-, salaris- en andere back-officesystemen aan het medewerkersportaal te koppelen kan informatie gemakkelijk centraal gedeeld, beheerd en verwerkt worden in het medewerkersportaal.

Dit resulteert in efficiënte en transparante processen, meer output, kostenbesparing en controle op kwaliteit.

zorroo

Koppelingen

Door 10 jaar ervaring hebben wij inmiddels met de meest gangbare systemen in diverse branches gekoppeld en geïntegreerd. De kennis en ervaring die hierbij is opgedaan kunnen we gebruiken bij eventuele nieuwe ontwikkelingen. Hieronder een kort overzicht:

koppeling1
koppeling2
koppeling3
koppeling4
koppeling5
koppeling6
koppeling7
koppelingen8
koppelingen9
koppelingen10
koppelingen11